donderdag 5 maart 2009

Maandag contactdag werpt zijn vruchten af!

Afgelopen maandag 02 maart hebben we onze eerste contact dag gehad. In de afgelopen weken zijn we vaak instellingen en interessante proffesionals tijdens ons onderzoek online tegengekomen waar we van dachten "ja daar moeten we maar contact mee opnemen". Hier kwam vervolgens niets van terecht TOT afgelopen maandag.


Als professionele stalkers zijn we te werk gegaan graag wilde we in contact komen met:

Pietje Puk de postbode van Keteldorp. Op de webstite van de TNT post zijn geen contact gegevens te vinden van deze werknemer noch verder uitleg over zijn functie zoals welke buurt hij de post rondbrengt. Gelukkig bestaat er zoiets als linkedin waar hij zich ingeschreven heeft. Via deze website hebben we zijn gegevens, werkervaring, specialiteiten en andere connecties in kunnen zien. Na een aanvraag te hebben gedaan of hij is ons netwerk wilde hebben we een afspraak met hem kunnen maken om binnenkort kennis uit te wisselen.

Pietje Puk heeft natuurlijk geen linked in, daarvoor snapt hij te weinig van computers! Maar o.a. door onze contact dag hebben we nu wel contact kunnen leggen met het muziek centrum nederland (MCN), het vlaamse steunpunt voor cultuur FARO en het instituut voor sociale geschiedenis ISG. We wachten nog op meer reacties.
Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten