woensdag 24 februari 2010

The future's so bright...

Wegens een wat voorzichtiger beleid met het oog op de crisis zal het archiefplan voorlopig niet door Paradiso opgepakt worden. Jammer!
Desondanks zijn de positieve reacties op het project voor ons een topmotivatie om onze opgedane ervaring in te zetten voor nieuwe projecten in muzikaal erfgoed. En we hebben de scriptie ingeleverd bij MCN om kans te maken op de muziekscriptieprijs, je weet maar nooit!

















En er is enige tijd voorbij gegaan waarin we afstand konden nemen van het project en ons konden focussen op de toekomst. Dus waar zijn we mee bezig?

Inmiddels is Marije een veelgevraagde DJ en mede-oprichter van het Vinylcollectief, en is bezig met een vervolgstudie kunst, cultuur en media (KCM) richting muziek en organisatie in Groningen.

Berit onderzoekt aan de HvA de ontwikkeling van sites die buurtbewoners aan het woord laten over (de geschiedenis) van de buurt. Om daarnaast te denken over geheimzinnige plannen om allerlei muzikaal erfgoed meer in de spotlights te krijgen.

Het staat nog steeds iedereen vrij om contact met ons op te nemen over dit project en alles wat met muzikaal erfgoed te maken heeft! Ondertussen kunnen we ons nog altijd vermaken met één van 's werelds meest toegankelijke muziekarchieven...


Share/Bookmark