dinsdag 13 april 2010

En de winnaar is...

Gisteren hebben we te horen gekregen dat wij met Archief Paradiso de Muziekscriptie prijs 2009 hebben gewonnen. We kunnen het nog steeds niet helemaal geloven maar zijn superblij! Dit is voor ons een teken dat we zeker een doorstart met het Archief moeten maken. Dat zal niet binnen nu en volgende week zijn, maar een toekomst zit erin. Na het horen van het juryrapport is het woord exceptioneel ons nieuwe favoriete woord.
Hieronder het bericht vermeld zoals op de MCN website:
"De Muziekscriptie Prijs 2009 is gewonnen door Berit Soolsma en Marije van Veen met hun beleidsplan voor een professioneel archief voor poppodium Paradiso in Amsterdam. Een in de ogen van de jury exceptioneel goede bachelorscriptie, gemaakt voor de Reinwardt Academie in Amsterdam.
Op de twee plaats Julia Heuwekemeijer met haar scriptie De herverzigeunerering van Taraf de Haïdouks (Universiteit van Amsterdam). Een bespiegeling op het begrip authenticiteit.
Derde werd Noor van de Wetering met haar scriptie Orkesteducatie als belevenis (Alliantie Fontys en Zuyd). Een beleidsplan voor het beter laten aansluiten van het orkest op de behoeften van jonge consumenten."
Klik hier voor het complete juryrapport.


Share/Bookmark