donderdag 19 maart 2009

Verantwoording middelen

Zoals al eerder gezegd gebruiken we de wiki en de blog als belangrijkste pijlers in ons project. Daarnaast hebben we nog enkele middelen die ons bijstaan waar de wiki en blog tekort schieten. Ook zij zullen in onze eindscriptie terug moeten komen inclusief verantwoording.
  • Een twitteraccount, sinds een week of twee. Gestart uit experimentele/onderzoeks-overwegingen, blijkt een handige tool om bekendheid te geven aan het project en bovendien om op de hoogte te blijven en netwerken van anderen door te bladeren.
  • Een contactpersonenlijst in Google documents (d.m.v. een spreadsheet) Omdat we met twee personen werken extra onmisbaar! Zo weten we altijd wie onze contactpersoon is voor elke instelling, wat de contactgegevens zijn, wanneer we voor het laatst contact hebben gehad, en waarover.
  • Sinds een paar minuten een gezamenlijk e-mailadres voor het project. Archiefparadiso at gmail puntcom, dat forward naar onze persoonlijke mailadressen. Praktisch voor het geval we na ons afstuderen nog verder willen werken aan het project, (@Ahk.nl vervalt dan) bovendien is het overdraagbaar doordat het niet aan onze namen is gebonden. Komt ook op het visitekaartje te staan!
  • Een literatuurlijst (vanzelfsprekend), een bedanklijst in Google documents (voor verwerking in de scriptie)
  • Visitekaartjes, vanaf komende week! Leuk + handig om uit te delen bij congressen e.d.

Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten